IN MEMORIAM RUXANDRA-MIHAELA MĂCIUCĂ

De fiecare data când trec pe lângă școala generală, mă gândesc la dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru cei 4 ani pe care ni i-ați oferit mie și colegilor mei ca doamnă dirigintă și pentru dragostea și grija de care ați dat dovadă.
Andrei Șerban

Rămas bun doamna profesoara! Pentru noi ati fost cea mai specială doamna. Nu va vom uita niciodata. Drum lin spre rai!????️????️

Ruxi = mamă eroină, femeie distinsă, OM deosebit și foarte puternic! Un exemplu de loialitate, perseverență, răbdare, prietenie, încredere, dorință aprigă de a trăi! ❤️

Te-ai rupt de noi, de lume, lăsând în urmă inimi sfărâmate in mii de cioburi. E puzzelul pe care îl voi reconstrui mereu zi de zi de acum inainte. Doar așa poate pot sa inteleg de ce TU, de ce ACUM, de ce AȘA…DE CE? Nu vreau să-ți îngreunez zborul spre LUMINĂ cu lacrimile amare, vreau doar să-ți spun că o parte din suflet a plecat cu tine, draga mea prietenă. ????
Evelina Filipoiu

Drum lin in LUMINĂ , Ruxandra !
A. Cipu

Thank you for everything, dear teacher!

Rămas bun doamna! Ați fost cea care a adus limba engleză în viața noastră. Ați fost o profesoară specială pentru mine! Drum lin spre rai!

Rămas bun doamna profesoară! Ați fost cea mai bună profesoară pe care am avut-o. Nu o să vă uit niciodată! Drum lin către îngeri!

Rămas bun doamna! Ați fost cea mai bună doamnă de limba engleză îmi va fi dor de dumneavoastră! Drum lin spre îngeri

Rămas bun, doamna profesoara! Ați fost cea mai buna profesoară de engleză care o puteam avea! Nu o să vă uit niciodată și mereu o să vă aflați în inima mea! Zbor ușor și lin!❤️

Rămas bun, doamnă profesoara! Vă mulțumesc pentru tot ce m-ați învățat în acești frumoși ani pe care i-am petrecut îmbreună și că m-ati făcut să îndrăgesc limba engleză. Nu vă voi uita niciodată! Zbor lin printre îngeri!

Rămas bun, doamna! Ați fost cea mai buna profesoara de engleza! Va mulțumesc pentru tot ce m-ati invatat! Nu o sa va uit niciodată.

Rămas bun, doamna profesoara! Dumneavoastră mi-ati dat curajul si entuziasmul de a învăța limba engleză! Drum lin!

Rămas bun, ați fost o profesoara minunata! Veți fi mereu în inima mea!

Rămas bun, doamna Ruxandra! Dumneavoastră m-ați învățat numai lucruri frumoase. Nu vă voi uita niciodată!????????

Rămas bun, doamna! Ați fost cea mai buna profesoara de limba engleza si o sa îmi fie dor de dumneavoastră! Drum lin spre cer!

Rămas bun, doamnă profesoară! Fara ajutorul dumneavoastră nu as fi cunoscut limba engleza!

Zbor lin ,doamna Ruxandra!
Ați fost o profesoară minunată! Nu vă voi uita niciodată!❤️

Iubirea pentru limba engleză mi-ați sădit-o prin vorba dumneavoastră blândă, caldă și anume făcută spre a face pe oricine să simtă farmecul acesteia. Astăzi sunt elev la o clasă de engleză intensiv datorita dumneavoastra, cea care a părăsit aceasta lume spre a-i învăța pe îngeri limba lui Shakespeare. Vă voi purta în inimă cu profundă recunoștință!
R.I.P, teacher!
You will always remain in my soul!
Filipoiu David Costin

Aș fi vrut să vă mai iau cel puțin o dată în brațe, să vă simt căldură, iubirea și emoția pe care ne-o ofereați mereu. Aș fi vrut să îmi văd copiii cum învață limba engleza de la dumneavoastră așa cum am făcut-o și eu. Sunt mii de momente, amintiri, sfaturi și clipe frumoase pe care le am petrecut alături de dumneavoastră și pentru care sunt recunoscătoare pentru că fără ele nu eram omul de astăzi. Nu am să uit niciodată zâmbetul și voia bună pe care o aveați atunci când veneați la oră să ne predați, bucuria pe care o aveați atunci când vă vizitam la școală și atunci când erați între elevi. Mă bucur că am fost eleva dumneavoastră și că am cunoscut omul, dar și profesorul Ruxandra. Acum, vizitele la școală o să fie din ce în ce mai triste și ochii o să fie plini de lacrimi pentru că doamna care m-a învățat să spun “Hello” în engleză când eram mica, astăzi când sunt mare și am crescut îi voi spune “Goodbye”.
Thank you for everything teacher.
Covaci Ana

De fiecare data cand ma întreba cineva cine e profesoara mea preferata raspundeam ca doamna Ruxandra de engleza. We miss you teacher !
Salaoru Nicola

Pentru tot ce ați însemnat pentru noi, vă mulțumesc! Drum lin către îngeri, doamna! – Alex Dumitrescu