SINTEZA funcţionării creşelor, grădiniţelor şi şcolilor

R.I. ≤ 6 ‰ locuitoriR.I. > 6 ‰ locuitoriCarantină localăLa apariţia primului caz
ANTEPREŞCOLARI ŞI PREŞCOLARIParticiparea zilnică cu prezenţă fizică, cu respectarea tuturor normelor de protecţieParticiparea zilnică cu prezenţă fizică, cu respectarea tuturor normelor de protecţieActivităţile cu prezenţă fizică se suspendă. Activitate didactică on-line la preşcolariActivităţile cu prezenţă fizică se suspendă. Activitatea didactică a preşcolarilor continuă online. Preşcolarii testaţi negativ în ziua a 8-a revin cu prezenţă fizică; cei testaţi pozitiv sau care refuză testarea revin cu prezenţă fizică după ziua a 14-a.
CLASA PREGĂTITOARE-CLASA A VI-AParticiparea zilnică cu prezenţă fizică, cu respectarea tuturor normelor de protecţieActivităţile cu prezenţă fizică se suspendă. Activitate didactică on-lineActivităţile cu prezenţă fizică se suspendă. Activitate didactică on-lineActivităţile cu prezenţă fizică se suspendă. Activitatea didactică a elevilor continuă online. Elevii testaţi negativ în ziua a 8-a revin cu prezenţă fizică; cei testaţi pozitiv sau care refuză testarea revin cu prezenţă fizică după ziua a 14-a.
CLASELE A VII-A-A XII-A/A XIII-AParticiparea zilnică cu prezenţă fizică, cu respectarea tuturor normelor de protecţieActivităţile cu prezenţă fizică se suspendă. Activitate didactică on-lineActivităţile cu prezenţă fizică se suspendă. Activitate didactică on-lineActivităţile cu prezenţă fizică continuă pentru elevii vaccinaţi împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, precum şi pentru elevii care au fost confirmaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 180 de zile, dar nu mai devreme de ultimele 14 zile. Activitatea didactică a celorlalţi elevi continuă online; dacă sunt testaţi negativ în ziua a 8-a revin cu prezenţă fizică; cei testaţi pozitiv sau care refuză testarea revin cu prezenţă fizică după ziua a 14-a.
ÎNVĂŢĂMÂNT SPECIALParticiparea zilnică cu prezenţă fizică, cu respectarea tuturor normelor de protecţieParticiparea zilnică cu prezenţă fizică, cu respectarea tuturor normelor de protecţieActivităţile cu prezenţă fizică se suspendă. Activitate didactică on-lineSe aplică regulile corespunzătoare ciclului de studiu.
ELEVI CU CES AFLAŢI ÎN TERAPIEParticiparea cu prezenţă fizică la activităţile de terapie specifice, cu respectarea tuturor normelor de protecţieParticiparea cu prezenţă fizică la activităţile de terapie specifice, cu respectarea tuturor normelor de protecţieParticiparea cu prezenţă fizică la activităţile de terapie specifice, cu respectarea tuturor normelor de protecţieSe aplică regulile corespunzătoare ciclului de studiu.
EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT LA ELEVIÎn spaţii interioare sau la exterior, fără obligativitatea purtării măştii de protecţie, până la depăşirea ratei de infectare de 2‰ la nivelul localităţii Doar la exterior, fără obligativitatea purtării măştii de protecţie, după depăşirea ratei de infectare de 2‰ la nivelul localităţiiDoar la exterior, fără obligativitatea purtării măştii de protecţieSe suspendă.Se aplică regulile corespunzătoare ciclului de studiu.
ORE REMEDIALEParticiparea cu prezenţă fizică, cu respectarea tuturor normelor de protecţieSe suspendă.Se suspendă.Se aplică regulile corespunzătoare ciclului de studiu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *